http://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018c.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018b.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018a.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017b.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017a.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.png
Pengumuman

Mesyuarat Agung PIBG

Semua ibu bapa dijemput hadir ke mesyuarat agung PIBG pada 19 Januari 2019 di Dewan Perdana.
Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 5 guests online
Laman Utama
User Rating: / 1
PoorBest 

Majlis Apresiasi Kecemerlangan Kokurikulum dan Sahsiah 2017 telah diadakan pada 27 Oktober, 2017 di Dewan Perdana, SMK Dato Abu Bakar Baginda.  YBrs. Tn Noorazli bin Said, pegawai khas Menteri Pendidikan telah sudi merasmikan majlis tersebut. Turut hadir pada majlis tersebut adalah YDP PIBG Tn Haji Effendi Nazila bin Abdullah dan En Effendy bin Mohd Salleh, wakil PPD Sepang.

 

Melalui majlis tersebut di harap dapat menghargai dan mengiktiraf murid-murid di bidang kokurikulum dan sahsiah.  Antaranya kecemerlangan dalam aktioviti kokurikulum, disiplin diri, kejujuran, ketekunan, amanah dan memberi bantuan kepada guru,k rakan sebaya dan masyarakat amnya.  Murid-murid juga di harap bermotivasi tinggi untuk sentiasa berkelakuan positif dalam pembentukan jati diri dan sahsiah cemerlang.

Anugerah kemuncak adalah kategori pemimpin harapan iaitu Amanina Liyana bt Lokman, 5 KAA dan Muhammad Arfan bin Khairol Annuar, 5 Arif.  Semoga majlis ini tidak secara langsung dapat memberi motivasi kepada murid-murid dan meningkatkan tahap kecemerlangan kokurikulum dan sahsiah diri.

 

 

Last Updated (Tuesday, 31 October 2017 13:16)