http://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_test3.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_test2.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_test.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_i.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_h.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_f.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_e.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_d.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_c.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_b.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_a.jpg
Pengumuman

Bengkel Teknik Menjawab

Tahniah kepada semua guru SMKDABB yang telah menjayakan bengkel teknik menjawab BM, Sains, Kimia dan Matematik. Semoga murid-murid dapat manfaat daripada bengkel tersebut. Kehadiran murid-murid pun sungguh menggalakkan.
Cuti Penggal 1

Selamat bercuti kepada semua murid dan guru. Semoga selamat dalam perjalanan di mana jua berada. Semua guru telah menyediakan bahan untuk cuti terancang. Semoga semua murid dapat mengulangkaji mata pelajaran sambil bercuti di mana jua anda berada.
Persekolahan Penggal Kedua

Sekolah akan dibuka semula pada 16 Jun 2014. Di harap semua murid terutama murid tingkatan 3 dan 5 lebih bersedia dalam menghadapi peperiksaan PT3 dan SPM, In Syaa Allah.
Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 1 guests online
Nasyid

mp3 flash player by undesign website design.

Laman Utama

SMK Dato' Abu Bakar Baginda

Acara merentas desa telah banyak kali ditangguhkan.  Pertama kali disebabkan smkdabb menjadi tuan rumah olahraga untuk daerah Sepang dan guru-guru terutama setiausaha sukan terlibat hingga ke peringkat negeri untuk latihan pusat.  Kedua disebabkan jerebu dengan bacaan IPU yang membahaya kesihatan.  Akhirnya pihak pengurusan telah bersetuju memilih 10 Mei 2014, hari sabtu untuk melaksanakan acara merentas desa.

Acara merentas desa kali ke-5 ini telah dilancarkan oleh YDP PIBG, Encik Affandi Nazila bin Abdullah.

Last Updated (Thursday, 05 June 2014 15:22)

Read more...