http://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_c.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_b.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_i.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_h.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_g.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_f.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_e.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_d.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_c.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_b.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_a.png
Pengumuman

Musolla Attaqwa SMKDABB

Berjaya mendapat tempat pertama dalam pertandingan musolla peringkat negeri dan akan mewakili negeri selangor ke peringkat kebangsaan. Tahniah kepada semua guru yang terlibat.
Pusat Sumber SMKDABB

PSS akan mengambil bahagian dalam pertandingan PSS peringkat negeri mewakili daerah Sepang pada bulan Ogos ini. Kerjasama dan doa daripada semua warga SMKDABB sangat diharapkan.
Peperiksaan Percubaan SPM 2016

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 90 guests online
Laman Utama

SMK Dato' Abu Bakar Baginda

Karnival Pendidikan Kokurikulum kali pertama telah diadakan pada 27 Julai 2015.  Karnival ini diadakan untuk memberi pendedahan dan maklumat kepada murid-murid mengenai bidang kerjaya badan beruniform di Malaysia.  Melalui karnival ini juga di harap dapat memupuk minat murid-murid untuk bergiat aktif dalam badan beruniform yang diceburi.

Acara dimulai dengan demonstrasi anjing pengesan dadah oleh Jabatan Kastam di Raja Malaysia di padang SMK Dato' Abu Bakar Baginda pada jam 10 pagi.

Karnival Pendidikan telah dirasmikan oleh Tuan Hj Khairi bin Bidin, Pegawai Pendidikan daerah Sepang di Dewan Perdana SMK Dato Abu Bakar Baginda.  Turut memberi ucapan pada hari tersebut ialah wakil daripada Jabatan Kastam DiRaja Malaysia dan Jabatan Pertahanan Awam.

Last Updated (Wednesday, 03 August 2016 14:01)

Read more...