http://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_e.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_d.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_c.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_b.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014_a.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2014.jpghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2012_b.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2012_a.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2012.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_l.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_k.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_j.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_i.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_h.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_g.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_f.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_e.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_d.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_c.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_b.pnghttp://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2011_a.png
Pengumuman

Merentas Desa Kali ke-5 ditangguhkan

Acara merentas desa kali ke-5 ditangguhkan kerana IPU menunjukkan melebihi 150.
Cuti Pertengahan Penggal 1

Selamat bercuti kepada semua murid dan guru. Semoga selamat dalam perjalanan di mana jua berada. Guna masa cuti dengan perkara yang berfaedah.
Ujian Bulanan dan Ujian Psikometrik(PBS)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 7 guests, 4 bots online
Nasyid

mp3 flash player by undesign website design.

Laman Utama Mei Sambutan Hari Guru

Sambutan Hari Guru Peringkat SMKDABB telah diadakan pada tanggal 17 Mei 2010. Guru-guru berpakaian serba biru kerana tema untuk sambutan pada tahun ini adalah Biru 'Blink-Blink'. Pelbagai aktiviti dijalankan. Sambutan dimulakan dengan acara senamrobik di dataran sekolah. Selepas itu diadakan acara sukaneka iaitu menganyam ketupat, baling belon air, pakaian berhias, 'jigsaw puzzle' dan boling kelapa yang melibatkan guru dengan para pelajar .

 

 

 

 

 

 

 

Selepas itu, guru-guru diarak ke Dewan Perdana dengan diiringi paluan kompang. Seterusnya majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh Ustaz Hj. Husaini b. Hj. Muhd Mukhtar. Majlis diteruskan dengan nyanyian lagu Negaraku dan Negeri Selangor.

Antara acara pentas yang diadakan adalah nyanyian lagu "Kami Guru Malaysia" oleh semua guru, persembahan sketsa, deklamasi sajak oleh pelajar-pelajar, nyanyian oleh guru pelatih dan akhir sekali persembahan dikir barat oleh guru-guru.